Web Analytics Made Easy - Statcounter


نائب رئیس کمیسیون برنامه‌ و بودجه شورای شهر تهران تاکید کرد: باید برای شهرداری بر اساس وسع و توانش به‌صورت تفکیک‌ شده مأموریت تعیین شود.

به گزارش امتداد نیوز، سید حسن رسولی در جلسه امروز شورای شهر تهران در بررسی یک‌فوریت طرح “الزام شهرداری تهران به تدوین پیوست مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در پروژه‌های عمرانی” بابیان اینکه مقوله پدافند غیرعامل دارای سازوکار خاص خودش است، گفت: مهم‌ترین مأموریت سازمان پدافند شناسایی تأسیسات دارای طبقه‌بندی با ضرایب بالای حفاظتی است تا با انجام مطالعات لازم نسبت به مواردی ازجمله پل‌های بزرگ، نیروگاه‌ها، مخازن آب و سایر اماکن دارای طبقه‌بندی حفاظتی بالا، به دستگاه‌های ذی‌ربط پیشنهاد دهد که برای این تأسیسات طرح‌های فنی و پیشگیرانه‌ای برای ایمن‌تر ساختن این تأسیسات در مواجهه با حملات و کاهش تهدیدات و آسیب‌های احتمالی که ماهیت امنیتی و انتظامی دارند، تمهید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه بحث ایمنی ساختمان‌ها که در این دو فوریت آمده، مقوله دیگری است، افزود: چرایی مخالفتم با یک‌فوریت این طرح این است مباحث غیرمتناجنس با یکدیگر مخلوط شده است، موضوع پدافند غیرعامل دارای ماهیت امنیتی، انتظامی، حفاظتی و نظامی است، اما بحث ایمنی ساختمان‌ها که در این‌یک فوریت به آدرس پلاسکو، اشاره‌شده، به‌هیچ‌وجه بحث پدافند غیرعامل نبوده و سبقه اجتماعی و شهرسازی دارد.

نائب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر تهران ادامه داد: بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده از حادثه پلاسکو مشخص شد که تأسیسات این ساختمان، نوع بارگذاری و عدم نگهداری‌ از آن منجر به بروز این حادثه شده است و آسیب‌پذیری پلاسکو ارتباطی به بود یا نبود سازوکارهای پدافند غیرعامل آن ندارد. معتقدم مقوله پدافند غیرعامل با بحث ایمنی ساختمان‌ها، ماهیتاً قابل‌جمع در قالب یک طرح نیست ازاین‌رو پیشنهاد به تفکیک این دو مقوله از یکدیگر دارم همچنین باید برای شهرداری بر اساس وسع وتوانش به‌صورت تفکیک‌شده مأموریت تعیین شود.

رسولی در ادامه این جلسه در بررسی دو فوریت طرح “الزام شهرداری به تهیه مکان مناسب برای تشکیل اجتماعات اعتراضی شهروندان”  نیز اظهار کرد: به لحاظ شکلی تعجب می‌کنم که چرا ما شورای پنجمی‌ها عطش ارائه طرح‌های دوفوریتی داریم.

وی بابیان اینکه باوجوداینکه سوابق مدیریتی و اجرایی دارم اما می‌دانم زمانی که برای طرحی برچسب دوفوریتی زده می‌شود، یعنی عامل زمان در انجام یا ترک آن فعل انقدر اهمیت دارد که باید بلافاصله در مورد آن تصمیم‌گیری شود، اعلام کرد: معتقدم این طرح واجد چنین خصایصی نیست.

رسولی تأکید کرد: قوانین موضوعه مسئولیت امنیتی را در سطوح مختلف تعیین کرده و مراجع تصمیم‌گیری آن راسا، شورای عالی امنیت ملی است که مصوبات این شورا با تائید مقام معظم رهبری، قابلیت اجرا دارند، همچنین در سطح دوم شورای امنیت کشور که مسئول آن وزیر کشور است بر اساس قانون سال ۱۳۶۲ باید تمامی ابعاد اجتماعی، فرهنگی و غیره که می‌تواند به امنیت داخلی کشور لطمه وارد سازد مطرح، پیگیری و تمهیداتی برای آن بیندیشد. در سطح استان‌ها نیز استانداران و فرمانداران مسئول تأمین امنیت هستند.

این عضو شورای شهر تهران بابیان اینکه از طراحان این دو فوریت این سؤال رادارم که تاکنون فردی از مقامات امنیتی در مورد حوادث ۱۰ روز گذشته از شما تقاضایی داشته است، گفت: ما به‌عنوان نمایندگان مردم اطلاعات پنهان ازآنچه در کشور و در تهران گذشته است، نداریم؛ از سوی دیگر بدون این‌که دستگاه‌های مربوطه از حوزه مدیریت شهری تقاضایی داشته باشند، شورا قصد دارد در قالب یک طرح دوفوریتی مکان یا اماکنی برای بیان اعتراضات در نظر بگیرد.

رسولی بابیان اینکه باید شوراها به نهاد مردمی مدنی در حوزه مدیریت شهری خود بازگردانده شود، تصریح کرد: چنانچه متولیان امر امنیت و آرامش کشور ازجمله وزیر کشور و سایر مسئولان از شهرداری و شورای شهر، تقاضایی برای تعیین چنین مکانی کنند، شورای شهر حتماً با نظر مثبت موضوع را بررسی و تصمیم‌گیری خواهد کرد ازاین‌رو پیشنهادم این است که دچار پیش فعالی نشویم و اجازه دهیم هرکسی در کشور کار خو را انجام دهد.

وی اعلام کرد: مخالفت من با این دو فوریت منافی حقوق شهروندی نیست، امروز اگر نهاد صنفی، مدنی و سیاسی درجایی اعتراض دارند و به دنبال مجوز هستند به موافقت شهردار نیاز ندارد. بهتر است مدیریت شهری در قالب وظایف خود عمل کند.

true برچسب ها : حسن رسولی شهر تهران شورای شهر تهران true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۳۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است

ایسنا/خراسان رضوی حسن موحدیان با بیان اینکه ما هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است، گفت: در حال حاضر سرانه ورزشی ما کم بوده و این ماموریت وزارت ورزش و جوانان است، با این وجود ما برای نشاط و شادابی مردم هزینه می‌کنیم.

حسن موحدیان با حضور در ایسنا به مناسبت روز شوراها در خصوص نقش مدیریت شهری در ورزش حرفه‌ای اظهار کرد: ما دنبال این بودیم که به صورت حرفه‌ای به تیم‌داری وارد شویم اما از نظر قانونی اجازه ورود به ما ندادند.

وی بیان کرد: دیدگاهی هم وجود دارد که تیم‌داری باید در چارچوب قانون باشد تا بعد نتوانند تغییراتی ایجاد کنند؛ زیرا یک جمع هیجانی پای کار می‌آیند که اگر بعد به دلیل هزینه بالا تیم حذف شود، شهرداری با تعدادی جوان هیجانی مواجه می‌شود و امنیت به هم می‌ریزد، به همین دلیل هیات تطبیق فرمانداری از نظر قانونی این کار را تایید نکرد. ما در حال انجام رایزنی‌هایی هستیم اما مشکل قانونی وجود دارد.

موحدیان با بیان اینکه ما در راستای افزایش فضای ورزشی اقدامات زیادی انجام دادیم، عنوان کرد: سالن‌های ورزشی زیادی در برنامه‌های ما وجود دارد و سالن‌هایی را نیز از گذشته به اتمام رساندیم. در بخش‌های زیادی از حاشیه شهر فضای باز ورزشی را با فنس‌کشی ایجاد کردیم که مردم در حال استفاده هستند. ما امسال جام رمضان را برگزار و ۳۰۰۰ جوان و نوجوان را در شب‌های ماه مبارک درگیر کردیم. شورای ششم در ورزش عمومی و همگانی کارهای زیادی انجام داده اما به دلیل موانع قانونی در زمینه ورزش حرفه‌ای نتوانسته اقداماتی را انجام دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: ما هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است. در حال حاضر سرانه ورزشی ما کم بوده و این را قبول داریم اما این ماموریت شهرداری نیست، بلکه ماموریت وزارت ورزش و جوانان است، با این وجود ما برای نشاط و شادابی مردم هزینه می‌کنیم. ۴۰ سالن ورزشی توسط شهرداری ایجاد شده و بسیاری از افراد انتظار دارند خدمات رایگان به آن‌ها ارائه دهیم. باید فکری برای قشری که گرفتار مسائل مالی هستند، بکنیم و در شورا به نتیجه‌ای برسیم تا به این قشر سالن رایگان بدهیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود
  • انجام ۲۶۸ مورد ماموریت توسط آتش نشانی قزوین